banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Şok İddia! Urfa'da ihaleye Fesat karıştırıldı

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Izleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'da ihale alan bir işadamının tehditle ihaleden el çektirildiğini, ihalesi elinden alınan iş adamının Gaziantep'e yatırıma yöneldiğini iddia etti. 

KONU: İHALEYE FESAT KATMAK
 Şanlıurfa Sebzeciler komisyonu Dernek (ŞUTİM) Başkanı Faruk Akbaş Sosyal medya hesabından "Milletin Malına Göz Dikenin Gözü Çıksın" başlığıyla yaptığı paylaşımda şunları iddia etti: " Cumartesi, iş adamı bir dostum geldi ziyaretime. birkaç yıl önce, bir ihaleye girdiğini, Hakkı'yla ihaleyi kazandığını anlattı. daha sonra, üst düzey yetkililerin, kendisini çağırıp kibarca bu ihaleden çekilmesini, başka Zaman bunu telafi edeceklerini söylediklerini ve baskılar üzerine ihaleden çekilmek zorunda kaldığını anlattı. aynı sektördeki iş için Antep deki yetkililerin kendisini davet ettiklerini, ihaleyi kazandığını ve işi yaptığını anlattı. keşke bu arkadaşım yanıma gelmeseydi, anlatmasaydı, yalan olsaydı! ama tarihiyle, şahıslarla, belgeleriyle konuştu. dilerim bu sadece bir vaka olsun. başka ihalelerde fesat karıştırılmamış olsun. ha, duyamadım neden Antep'i, 30 yıl geriden izliyoruz mu dediniz? hadi Can'ım, sizde..."

KONUYLA İLGİLİ SİYASETÇİLER NE DİYECEK?

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Izleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş sosyal medya hesabından ortaya attığı iddia ile ihaleye fesat karıştıran kişilerin siyasiler olduğunu iddia ederken herhangi bir isim vermemesi dikkat çekti. Bakalım siyaset dünyası ve ya işin muhatabı olan kişiler bo konuda nasıl bir açıklama yapacaklar? ne tür bir açıklama yapacağı merak konusu oldu...

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.