banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Slovakya Heyeti Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Etti


Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi, Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi,  Dr. Cavit Özyeğin İlköğretim Okulu, Slovakya/ Vinne Belediyesi, Vinne İlköğretim Okulu, Kosice ve Preşov Metodoloji ve Pedagoji Eğitim Merkezleri ortaklığıyla Comenius Bölgesel Ortaklıklar Projesi kapsamında yürütülmekte olan “Interdisciplinary Relationships at Pre-primary and Primary Education/İlköğretim ve Okul Öncesinde Disiplinlerarası İlişki” başlıklı proje çerçevesinde aralarında Vinne Belediye Başkanı ve Eğitim Merkezi Müdürlerinin de bulunduğu 8 kişilik Slovak heyeti, çalışma ziyareti kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet PALA’yı makamında ziyaret etti.
Yaklaşık bir saat süren ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala: Bu ziyaretlerin projenin ilerleyişi ve kültürel alışveriş konularına büyük katkısı olduğunu ve bu kapsamda hem eğitim alanında hem de toplumların birbirini daha yakından tanıması açısından büyük önem arz ettiğini söyledi.
Konuşmaların ardından İlköğretim ve Okul Öncesinde Disiplinlerarası İlişki” başlıklı proje çerçevesinde ilimize gelen Slovakya heyetine Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala Şanlıurfa’ yı simgeleyen çeşitli hediyeler vererek birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.
5 gün boyunca ilimizde bulunacak heyet, Şanlıurfa Belediye Başkanı, Harran Üniversitesi, Dr. Cavit Özyeğin İlköğretim Okulu, tarihi ve turistik yerleri ziyaret ederek hem projenin ilerleyişi hem de kültürel alışveriş konularında taraflarla bir araya gelecek ve şehrimizi daha yakından tanıma fırsatı bulacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.