banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Slikozis hastası kardeşlerin elektrik sorunu çözülemiyor

Karlıova’ya bağlı Toklular köyünde yaşayan Slikozis hastası Atalay kardeşler, elektrik sıkıntısından dolayı yeni yapılan evlerine giremiyor.

Yaklaşık üç aydır evlerinin yapımını tamamladıklarını ve TEDAŞ'a başvuruda bulunduklarını ifade eden Özcan Atalay, başvuru işlemleri halen gerçekleşmediği için mağdur edildiğini söyledi.

Kardeşler olarak köylerinde yeni bir ev yaptıklarını belirten Atalay, “Geçtiğimiz Ramazan Bayramında evimizi bitirdik, ev inşaatını bitirmeden önce TEDAŞ’a başvurumuzu yaptık ama inşaat bitti aylar oldu yetkililer gelmedi. Eskiden yaşadığımız gibi mum ve el feneriyle de evimize girer idare ederiz ama ben ve kardeşim Slikozis hastası olduğumuz için elektrik olmadan evimize giremiyoruz. Yetkililer bize keyfi muamele yapıyor, çünkü aylar öncesinde başvurmamıza rağmen bize hiçbir dönüş yapmadılar.” dedi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.