banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Siverek'te kar yolları kapattı

Siverek ilçesinde cumartesi gecesi başlayan yoğun kar yağışı, kırsal alanda bulunan birçok mahalle yolunun kapanmasına neden oldu. Mahalle muhtarlarının başvurusu üzerine harekete geçen Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Güvercin Mahallesi ile Kartal ve İnançlı sokaklarında kardan kapanan yolları açtı.

Mahalle muhtarının kendilerini arayarak mahsur kaldıklarını bildirmeleri üzerine kapanan yollarda çalışma başlattıklarını belirten Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Kardeş , "Sabah saat 06.00 sıralarında Güvercin Mahallesi muhtarı yollarının kapandığını iletmesi üzerinde iş makinelerimiz ile gelerek kapanan yollarda çalışma başlattık. Güvercin Mahallesi ile bu mahallemize bağlı Kartal ve İnançlı sokaklarının kapanan yollarını açtık. Yollarının kapalı olduğunu bildiren alanlara giderek çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.