banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Şırnak'ta seçim hazırlıkları tamamlandı

Cizre ve Silopi ilçelerinde bazı mahalle ve köylerde sandıkların birleştirilmesi kararının ardından kent genelindeki seçim güvenliği ile ilgili hazırlıklar da tamamlandı. 

Seçimle ilgili gerekli tüm tedbirleri planlayarak aldıklarını belirten Şırnak Valisi Ali İlhan Su, halkın hür iradesiyle korkmadan ve çekinmeden oylarını kullanabileceklerini söyledi.

Vali Su, "Vatandaşlarımıza oy kullanmaları esnasında veya dışarıda veya başka bir zamanda, yönlendirme, tehdit, baskı vaki olur ise, kendileri hemen sandık çevresi dışında bulunan güvenlik kuvvetlerimize müracaat etsinler. Şikâyetlerini dile getirsinler. Güvenlik kuvvetlerimiz de hemen yasal manada gerekeni yapacaklardır. İlgili savcıyla ve ilçe seçim kuruluyla görüşerekten yasal gereklerini yerine getireceklerdir." 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.