Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_tsrauqg9cdpduh0o8fslqg65v5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şırnak'ta 2 asker hayatını kaybetti haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şırnak'ta 2 asker hayatını kaybetti

Çatışmaların devam ettiği İdil'de 2 askerin hayatını kaybettiği ve 4 PKK'linin öldüğü belirtildi.

Edinilen bilgilere çatışmaların yoğunlaştığı Turgut Özal Mahallesinde keskin nişancıların açtığı ateş sonucu 2 asker hayatını kaybederken, 4 askerin yaralandığı belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada ise operasyonlarda 4 PKK'linin öldürüldüğü, İdil'de toplamda öldürülen PKK'li sayısının 65'e yükseldiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında, "35 el yapımı patlayıcı imha edilmiş (Operasyonda, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı 290’dır.) Silah, mühimmat ve malzeme (beş adet Kaleşnikof piyade tüfeği, bir adet roketatar, 17 adet el bombası, bir adet tabanca, 19 adet roketatar mühimmatı, bin 30 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 50 adet Biksi makineli tüfek fişeği, 19 adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, iki hücum yeleği, bir el telsizi) ile çok miktarda muhtelif gıda malzemesi ele geçirilmiştir." denildi.

Öte yandan operasyonlar kapsamında mahallelerde ev aramaları devam ederken şu ana kadar 3 bine yakın evde arama yapıldığı ifade edildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.