banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev değişikliği

Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü'ne Eyyüp Güneş ve Şırnak Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne, Dr. Muhsin Hayyam Elçi getirildi.

Şırnak İl Sağlık Müdürlüğüne  getirilen Eyyüp Güneş  yaptığı açıklamada, Ocak ayı başı itibarıyla resmi görevine başladığını, sağlık hizmetinin en fazla ihtiyaç duyulduğu dönemde görev yapmanın heyecanını yaşadığını belirterek  şöyle konuştu:

"Dünyanın en değerli varlığı insana, özellikle içinde bulunduğumuz durum göz önünde bulundurularak yapacağımız bu kutsal görevi, birlikte çalışacağımız arkadaşlarımızla özverili bir şekilde yürüteceğiz. Bu görevin sorumluğu bilincinde olan biri olarak, bu zorlu görevi samimiyetle yerine getirirken, ön yargılarımızdan uzak, insanlarımıza en iyi sağlık hizmetini vermeye çalışacağız."

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Elçi daha önce Şırnak İl Halk Sağlığı ve Sağlık Müdürlüğü görevini,   Şırnak İl Sağlık Müdürü Güneş ise, Şırnak İl Sağlık Müdür Yardımcısı görevini yürütüyordu.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.