banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Silvan'daki çatışmalarda bir kişi öldü

Silvan’ın Tekel, Mescit ve Konak mahallelerinde açılan hendekleri kapatmak amacıyla sokağa çıkma yasağının ardından yaşanan çatışmalarda bir kişi öldü.

Feridun Mahallesinde vurulan Müslüm Tayyar’ın, dün gece saatlerinde polis ile PKK'liler arasında çıkan çatışmada öldüğü belirtildi.

Yeniden hendek kazılarak barikat kurulması nedeniyle 3 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edilen ilçede şiddetli çatışmalar devam ediyor. Operasyonlara helikopterlerin havadan destek verdiği görüldü.

Sabah saatlerinden yapılan duyurularla ilçede 6. kez sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirilirken GSM operatörlere ait şebekeler ve internetler kesildi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.