banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Silvan'da hırsızlık vakası

Silvan'da küçük bir kızın, yanında bulunan bir kadının işaretiyle yaptığı hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Cami Mahallesi Karabehlülbey Caddesi üzerinde bulunan hediyelik eşya ve zücaciye dükkânından Pizzamatik (Pizza tavası) çalındı.

Güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, henüz kimliği belirlenemeyen ve elinde bir kova yoğurt bulunun kadının, işaretiyle iş yeri önündeki kutuyu kucağına alıp olay yerinden ayrılan küçük bir çocuk yer alıyor.

İş yeri sahibi Abdullah Baran, kamera kayıtlarını inceledikten sonra hırsızlığı küçük bir çocuğun yaptığını fark ettiklerini söyledi.

Hırsızlık anında iş yerindeki müşterilerle ilgilendiğini belirten Baran, "Ayrıca benim komşumun da bir pizzamatiği ve yoğurtçudan da bir kova yoğurt çalındığını öğrendim. Güvenlik kameralarına baktığımda bir bayanın, yanındaki kız çocuğu ile kaldırımda yürüdüğünü gördüm. Bayanın, küçük kıza işaret ettikten sonra kızın pizzamatiği aldığını gördüğümde şok oldum” dedi.

Baran, çocukların suça teşvik edilmesinin üzüntü verici olduğunu söyledi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.