banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Silopi'de 2 muhtara silahlı saldırı düzenlendi biri öldü

Silopi’de bayram alışverişine çıkmış olan 2 muhtara çocuklarının gözleri önünde silahlı saldırı düzenlendi. Muhtarlardan biri hayatını kaybederken diğeri de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Muhtarların aynı zamanda korucu oldukları da öğrenildi.

Silopi’ye bağlı Çalışkan beldesinin Cumhuriyet ve Vatan Mahalleri muhtarları; Osman İnal ve Lezgin Yağız Yeşiltepe Mahallesinde aileleriyle birlikte yaptıkları bayram alışverişi esnasında silahlı saldırıya uğradılar. Çocuklarının gözleri önünde vurulan muhtarlardan biri hayatını kaybederken diğerinin ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Aynı zamanda korucu olan muhtarlardan Lezgin Yağız’ın (31) daha önce evinin önündeki otomobili ateşe verilmişti.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.