Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_a74iuq3cn36m0ocok9nrlffdk2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Seyhan'da dilenci operasyonu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Seyhan'da dilenci operasyonu

ADANA – Seyhan ilçesinde vatandaşlardan gelen şikayet üzerine ilçe belediyesi tarafından geniş çaplı dilenci operasyonu düzenlendi. Daha önceki operasyonlarda Suriye vatandaşı olan dilencilerin çoğunlukta olduğu gözlenirken bu hafta yapılan operasyonda Suriyeli dilenci sayısında azalma olması dikkatlerden kaçmadı.

Yakalanan dilencilerin bir kısmı zabıta ekiplerine tepki gösterirken, duygu istismarında kullanılan çocuklar ve bebeklerle kadın zabıta memurları özel olarak ilgilendi.

Seyhan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, yakalanan ve dilenmekten men edilen kişiler hakkında yasal işlem yapıldığını bildirtti.

Yine yapılan açıklamada; Adanalılardan gelen yoğun şikâyet üzerine operasyon gerçekleştirildiği belirtilirken operasyonların düzenli olarak devam edeceği ifade edildi. (İLKHA)






Anahtar Kelimeler:
AdanaDilenciSeyhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.