Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_tgm40sjrlg83bj34a0gjc3si64, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
ŞEHİR VE KÖY OKULUNUN KARDEŞLİĞİ haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

ŞEHİR VE KÖY OKULUNUN KARDEŞLİĞİ


Abdulkadir Göncü Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerinin kendi aralarında toplamış oldukları 5 bin liraya karşılık almış oldukları Giyim ve Kırtasiyeden oluşun yardım paketlerini kendi elleriyle vermenin mutluğunu yaşadılar.

Burada bir açıklama yapan Abdulkadir Göncü Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet AKBIYIK, “öğrencilerde kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma duygularını geliştirmek için bu tür çalışmalara yer verdik. Küçük gibi gözüken fakat mahiyeti maddiyatla ölçülemeyecek kadar büyük olan bu kaynaşma hareketini öğretmen arkadaşlarla ve öğrencilerimizlerle başlattık. Bundan sonra da böyle örnek olacak, Yeni neslin duyarlılığını arttıracak davranışlara devam edeceğiz. Diyerek hediyelerin takdim edildiği okulları ziyareti esnasında sözlerine şöyle devam etti:

“Kardeş Okul Projesi” kapsamında azda olsa zedelenen kardeşlik ilişkisini güçlendirmek için böyle bir etkinliği uygun bulduk. Biz buraya hediyeleşmeye geldik. Kardeşlerimizin okuluna misafir olduk. Açıkçası o kadar muazzam bir misafirperverlik anlayışı var ki bu bizleri çok etkiledi. Ben buradan bu yardım kampanyasında emeği geçen velilerimize ve öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi

Konuşmaların ardından Yukarı Yazıcı İlkokulu ve Demirkapı İlkokulunu, Abdulkadir Göncü Anadolu Lisesi öğrencileri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.