banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlurfalılar Yasin Börü’nün dağıtamadığı etleri dağıttılar



Geçen yıl 6-8 Ekim tarihinde kurban eti dağıtırken HDP/PKK yandaşları tarafından katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının anısına başlatılan ‘Yasin Börü'nün ulaştıramadığı kurban etlerini sizler ulaştırın' kampanyası kapsamında başlatılan kurban eti dağıtımına Şanlıurfa'dan da destek geldi.

Kampanyayla ilgili İlke Haber Ajansı’na bilgi veren Şanlıurfa Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü İbrahim Halil Göven, 'Yasin Börü'nün Ulaştıramadığı Kurban Etlerini Sizler Ulaştırın' adı altında başlatılan kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

'Urfa'dan bu kampanyaya destek veriyoruz'


Yasinlerin bitmediğini, bilakis binlerce Yasin yetiştiğini belirten Göven, Şehit Yasin Börü’nün dağıtamadığı etleri, Yasin Börü ve arkadaşlarının resimlerinin üzerinde yer aldığı yelekler giyen gönüllüleri tarafından fakir ve muhtaç ailelere dağıtıldığını söyledi.

Göven, "Biz geçen sene 6-8 Ekim olaylarında kurban eti dağıtırken hunharca şehit edilen Yasin kardeşimizin, onunla birlikte şehit olan arkadaşlarının hatırasını yaşatmak için bugün Diyarbakır merkezli, Türkiye genelinde başlatılmış olan "Yasin Börü'nün ulaştıramadığı kurban etini siz ulaştırın" kampanyasına, Urfa'dan destek veriyoruz. Üç farklı bölgede arkadaşlarımız kurban eti dağıtıyor. İnşallah bu artarak devam edecektir. Burada Yasinlerimiz var. Bir Yasin şehit olduysa Elhamdülillah binlerce Yasinlerimiz yetişti. Zalimler ne kadar zulmederlerse etsinler, Yasinleri bitiremeyecekler, Yasinlerin sayısı gittikçe artacaktır İnşallah. Ve biz buradan o katleden zalimlere lanet ediyoruz. " dedi.

'Bu kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz'


Herkesi bu hayırlı işte seferber olmaya çağıran Göven, "Müslümanları "Yasin Börü'nün ulaştırmadığı kurban etini siz ulaştırın" kampanyasına davet ediyoruz. Buradan da kurbanlarını bağışlayanları ve bu çalışmalara katkı sunan bütün kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca kampanyaya destek veren Hayrat Vakfı, Deniz Feneri ve Günyüzü Derneğine Teşekkür Ederiz. Allah razı olsun kendilerinden." dedi.

(Ramazan Casuk-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.