banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Şanlurfa'da Yarın Hayat Duracak

TEİAŞ, kentin önemli bir kısmına enerji sağlayan Şanlıurfa-2 Trafo Merkezi’nde yapılacak olan çalışma nedeniyle pazar günü saat 06.00 ila 14.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu. Bakım nedeniyle kesinti yapılacak yerler şöyle: Kesinti Sırrın, İmambakır, Ulubatlı, Eyyübkent, Eyyübnebi, Eyyübiye, Eyyüb Peygamber, Onikiler, Tepe, Yakubiye, Selçuklu, Osmanlı, Hekimdede, Topdağı, Bahçelievler, Yenişehir, Ertuğrulgazi, Veysel Karani, Yeşildirek, Osmangazi, Şair Nabi, Bamyasuyu, Sırrın Karşıyaka, Paşabağı, Yenice, Sancaktar ve Köylükent mahalleleri ile Eski sanayi çevresi, Oduncular pazarı, Mardin yolu Jandarma Komutanlığı Mevii, Eski zirai aletler bölgesi, üniversite lojmanları, Şefkat Petrol civarı, Bahçelievler Atatürk Bulvarı, Eski stad civarı, El Ruha oteli civarı ve belediye su arıtma tesisine elektrik verilmeyecek.

Dedaş'ın bakım çalışmaları nedeniyle yarın Belediyenin su arıtma tesisine elektrik vermeyeceğini açıklaması merkez ilçelerinde su kesintisine neden olabileceği  duyuruldu.

Konuyla ilgili Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İşleri Gene Müdürlüğünden (ŞUSKİ) yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "Dedaş'ın bakım çalışmaları için yarın yapacağı elektrik kesintisi nedeniyle, ilimiz merkez ilçelerinde su kesintileri de olabilir. Halkımıza önemle duyurulur."

Kaynak: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.