banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Şanlıurfaspor’da Işık mesaisi başladı


GAP Arena Şanlıurfa Spor salonunda oynanacak maç 5 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 14:00'te başlayacak
TB3L A grubunda mücadele eden Şanlıurfaspor, Işıkspor'u yendiği takdirde grubu ikinci bitirecek ve çapraz eşleşmede kolay rakipler ile eşleşmeye hak kazanacak
Şanlıurfaspor Basketbol menajeri İbrahim Aybar, Şanlıurfaspor Basketbol takımının bu sezonki en önemli maçlarından biri olacak karşılaşmaya tüm taraftarları davet ederken, "Işıkspor'un grupta lider olduğunu ve Şanlıurfaspor'un rakibini yenmesi halinde grubu ikinci bitireceğini kaydetti.
Aybar; "Cumartesi günü konuk edeceğimiz FMV Işıkspor'u mutlaka yenmemiz gerekiyor, oyuncularımız bu disiplin ile maça hazırlanıyor, rakibimiz grubun en güçlü takımlarından biri, tüm taraftarlarımızı bu önemli maçımıza bekliyoruz, GAP Arena spor salonu cumartesi günü dolsun bizde kendilerine galibiyet armağan edelim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.