banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Şanlıurfaspor Elazığ’a gitti

GAP Arena stadında yaşanan çim sıkıntısı nedeniyle maçlarını uzun bir süreden beri çevre illerde oynayan sarı yeşilli ekip, bugün Elazığ’a hareket etti.
Şanlıurfaspor’u Elazığ’a İcra kurulu başkanı ve futbol şube sorumlusu Maruf Güneş ve Genel sekreter Mahmut Saatcı yolculadı.
Dün akşam kendi tesislerinde son provasını gerçekleştiren Şanlıurfaspor’da U20 Milli takımına çağrılan Kubilay Sönmez’de yer aldı
Orduspor maçının provası niteliğindeki idmanda futbolcularını hata yapmamaları konusunda uyaran Teknik Direktör Cihat Arslan, “Rakibimiz çok iyi futbolculardan kurulu bir takım, alt sıralardan kurtulmak için bize karşı iyi mücadele edeceklerdir” dedi.
Cumartesi günü Saat 14:00’te Elazığ Atatürk stadında oynanacak Şanlıurfaspor-Orduspor karşılaşması için sarı yeşilli ekip 19 kişilik kadrosu ile Elazığ’a gitti.
Kafilede şu futbolcular yer aldı:
Fevzi Elmas, Bora Körk, Onur Akbay, Veli Kızılkaya, Hüseyin Tok, Göksu Alhas, Ekrem Dağ, Hakan Arslan, Abdulkadir Özdemir, Kubilay Sönmez, Kenan Karışık, Şenol Akın, Gökhan Alsan, SimonZenke, Volkan Okumak, Youssef Yeşilmen, Abdulkadir Özgen, RodrigoTello ve Serdar Özbayraktar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.