banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Şanlıurfaspor, Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı



PTT 1. Ligin 36. Haftasında konuk edeceği Adanaspor maçı hazırlıklarını GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde sürdüren sarı yeşililerde tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu.
Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Abdulhamit ve Şenol akın katılmazken Kaleci Fevzi belindeki ağrı nedeniyle antrenmanda düz koşu yaptı.
Düz koşu ile başlayan antrenman 2 grup halinde top kapma ve ayak tenisinin ardından yarı alanda çift kale maç ile son buldu.
Cezalı futbolcunun bulunmadığı Şanlıurfaspor’da  Abdulhamit Yıldız ve Şenol Akın Adanaspor’a karşı forma giyemeyecek.
Adanaspor maçını kazanacak güce sahip olduklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Dağ, “Son 2 haftada alınan galibiyet serisine bu haftada devam etmek istiyoruz. Rakiplerin durumu bizi ilgilendirmiyor. Şanlıurfaspor sahaya çıkıp kendine yakışan futbolcu sahaya yansıtacaktır. İnşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz” dedi.
Adanaspor maçında sakatlığı devam eden Abdulhamit Yıldız ve Şenol Akın’ın oynayamayacağını ifade eden Dağ, Cezalı futbolcunun bulunmadığını, Kaleci Fevzi’nin ise belinde ufak bir sorun olduğunu ve maçta oynayıp oynamayacağını maç saatinde karar vereceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.