banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Şanlıurfa'nın üç ilçe Emniyet amirliği müdürlük oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 20 ilde 30 ilçe emniyet amirliğinin, ilçe emniyet müdürlüklerine dönüştürülmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.


Karara göre, Amasya'da Gümüşhacıköy ve Taşova, Bingöl'de Karlıova, Bolu'da Yeniçağa, Göynük ve Mengen, Çankırı'da Şabanözü, Düzce'de Kaynaşlı ve Gümüşova, Erzincan'da Tercan ve Refahiye, Erzurum'da Çat, Karayazı, Karaçoban ve Tekman, Gaziantep'te Nurdağı ve Oğuzeli, Iğdır'da Tuzluca, Isparta'da Keçiborlu, Kastamonu'da Cide, Muğla'da Datça, Sivas'ta Kangal, Trabzon'da Çarşıbaşı, Tunceli'de Pertek,

Şanlıurfa'da Bozova, Halfeti ve Harran, Van'da Çaldıran ile Yozgat'ta Çekerek ve Şefaatli ilçe emniyet amirlikleri, ilçe emniyet müdürlüğü oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.