Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_851ihmblkie4a07bhag5h33s34, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) 2013 Yılının En İyilerini Seçti haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) 2013 Yılının En İyilerini Seçti

2005 yılından bu yana Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Şanlıurfa’yı en iyi şekilde tanıtma çabasında olan ve özellikle imkanları dahilinde Ankara’da  okuyan  Şanlıurfalı Üniversite öğrencilerine  burs sağlayarak önemli bir toplumsal görevi de üstlenen Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) bu yıl da yılın en iyilerini seçti.


Ankara’da yaşayan hemşehrilerimiz ve Dernek üyelerimizin teklifi üzerine ŞANDER Yönetim Kurulunun yapmış olduğu araştırmalar ve istişareler sonucunda Yönetim Kurulunun 08.04.2014 tarih ve 59 sayılı kararı ile 2013 yılının en iyi Valisi, Rektörü, Belediye Başkanı, Sendikacısı, Bürokratı ve Sanatçısı seçilmiştir. Yapılan seçim sonucunda;

Atandığı bütün illerde çalışkanlığı, dürüstlüğü, pozitif enerjisi, hoş sohbetleri, içten ve samimi tavırlarıyla hizmet aşkıyla dolu, genç, dinamik ve sevecen tavırlarıyla çalıştığı illerde halkın sempatisini kazanan Mersin Valisi Sayın Hasan Basri  GÜZELOĞLU  2013 Yılının En iyi Valisi  seçilmiştir.


Akademik yaşamında çok sayıda öğrenci yetiştiren ve insan psikolojisinden iyi anlayan çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile Şanlıurfa’ya ve Harran Üniversitesi’ne büyük değerler katan “Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Sayın İ.Halil MUTLU 2013 Yılının En iyi Rektörü”seçilmiştir.


“Karaköprü Narlıktır. Güzellik bir varlıktır” türküsüne konu olan güzel Karaköprü ilçemize Belediye Başkanı seçildiği günden beri Karaköprü’nün çehresini değiştiren, İlçesinin adını Türkiye ve Dünyaya tanıtma çabasında olan,  yaptıklarının yapacaklarının teminatı olan bir hizmet gönüllüsü “Karaköprü Belediye Başkanı Av. Sayın Nihat ÇİFTÇİ 2013 Yılının En İyi Belediye Başkanı” seçilmiştir.

Kendisine tevdi edilen her kademelerdeki bütün görevleri bu güne kadar layıkıyla yürüten Şanlıurfalılara kapısını her zaman açık tutan gençliği, çalışkanlığı, enerjisi, bilgisi ve görgüsüyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (ŞUSKİ) Genel Müdürü Sayın Uğur BÜYÜKHATİPOĞLU 2013 Yılının En İyi Bürokratı” seçilmiştir.

Sendikacılıkta memur haklarını dürüstlüğü ve hakkaniyetiyle ülke ve üyeleri menfaatinde savunan samimiyeti ve fiziki kadar yüreği de güzel olan çalışkan pozitif enerjili “Şanlıurfa Meclis Başkan Vekili Sayın Ahmet KAYTAN 2013 Yılının En İyi Sendikacısı”seçilmiştir.


Genç yaşında sesi ve güzelliğiyle Türk Halk Müziğine damga vuran Şanlıurfa’mızın yetiştirdiği nadide sanatçısı “Halk Müziğimizin güzide sesi Sayın Münevver ÖZDEMİR 2013 Yılının En İyi Sanatçısı” seçilmiştir.

 Kültür Başkenti, Peygamberler Şehri ve Marka Şehir olan Şanlıurfa’mıza veya Urfalı olup, ülkemizin değişik bölgelerinde her kademede hizmet veren seçilmiş, atanmış, memur ve işçi tüm çalışanlarımıza Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) olarak şükranlarımızı sunar başarılarının devamı dileriz.


2013 yılının en iyileri plaket töreni, Derneğimiz organizasyonunda 16 Mayıs 2014 günü Ankara Sürmeli Otel’de  saat 20.00’de düzenlenecek kültür ve dayanışma gecesinde  takdim edilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.