banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Şanlıurfalı Gazetecilerden Fransa’ya tepki


Şanlıurfalı Gazetecilerden yapılan yazılı açıklamada; Fransa Parlamentosunda kabul edilen “Ermeni teklifi” nin Senatoda da kabul edilmesi durumunda sadece Türkiye-Fransa ilişkileri değil, aynı zamanda temel hak ve özgürlüklerin  savunucusu olduğu iddiasındaki Fransa’nın, uluslararası itibarı da ciddi zarar  görecek ve bu davranış ile “ Fransa topraklarında artık özgür düşünceye yer kalmadığını da gösterecektir.

Bilindiği gibi, İşgal edilen ve gösterdiği kahramanlıklar nedeni ile “ Urfa’ya “ Şanlı”, Antep’e “Gazi” ve Maraş’a “Kahraman” ünvanı verilmesinde Fransa’nın rolü büyüktür.

Fransa’nın Cezayir'de, Ruanda'da yaptığı ve milyonlarca kişiyi katlettiği kendi tarihi gerçeklerini görmezden gelerek, bir tarih mühendisliğiyle milletimizi, ülkemizi töhmet altında bırakma gayretler tarihi gerçeklikler karşısında geçersiz kalacaktır. Denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.