banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Şanlıurfa'da Şehit Polisler için tören düzenlendi

Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Önleyici Hizmetler Müdürlüğüne Bağlı bulunan Tanju Sakarya ve Fatih Kılbey adlı polisler Dün gece Balıklıgöl Devlet Hastanesinde görevli iken silahlı saldırı sonucu şehit olmuşlardı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı konuşmasında terörü lanetlerken, destekleyenlere ve pararlele sert çıkarak: "Ceylanpınarda iki evladımız hunharca evinde katledilirlekn birileri iki polis için hava harekatı olurmu dediler. Devletimiz onlardan da hesap soracak" dedi. 

KÜÇÜK: SÖZ VERİYORUM! KANLARI YERDE KALMAYACAK!

Şehit Polisler için bu sabah Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. cenaze töreninden konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük: "Şehit polis memurlarımız Tanju Sakarya ve Fatih Kılbey'e Allah'tan rahmet, ailesi ve milletimize sabır diliyorum. Ailelerin huzurunda söz veriyorum. Bu saldırıyı yapanların yanına kalmayacak" dedi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Cenaze törenine Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehhir Belediye Başkan Vekili Selim Polatkan, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda Şanlıurfalı katıldı.

İl Müftü Vekili Ramazan Aslan'ın duaları ile her iki polis memleketlerine gönderildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.