banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru

Şanlıurfa'da Mısır için saf tuttular VİDEO

Toplanan kalabalık, toplu bir şekilde teravih namazı da kıldı. Namaz kılanların arasında Bakan Faruk Çelik'te yer aldı.

Anadolu Gençlik Derneği, Şanimder, Verenel, Ruhader ve Günyüzü Derneklerinin organize ettiği ‘Her şehirde bir Adeviyye Meydanı olmalı’ sloganı ile yola çıkılarak kılınan namaza Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Milletvekilleri Abdulkerim Gök, Mehmet Akyürek, HalilÖzcan, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Çalık grubu yönetim kurulu Başkanı Ahmet Çalık ,Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz'da katıldı.

Organizasyon adına açıklama yapan  Fevzi Çelik, “Mısır’da yaşanılan darbe süreci halk iradesine müdahale olmaktan çıkmış ve tam bir katliama dönüşmüştür. Birilerinin iddia ettiği gibi bir çatışma ortamı yoktur; bilakis darbe karşıtı barışçıl gösteri yapan silahsız bir halka karşı vahşice bir operasyon yürütülmektedir. General Sisi bir terör örgütünün elebaşı gibi davranmaktadır. Tüm dünyanın gözleri önünde savunmasız masum insanlara gerçek mermilerle ateş emri verilmiştir. Adeviyye Meydanı bir can pazarına dönüşmüştür. Olup bitenler karşısında ideolojik tavır takınıp katliamı görmezden gelmek ayrı bir insanlık suçudur” diyerek, böyle bir girişimde bulunduklarını belirtti.

Yüzlerce kişinin Mısır için saf tuttuğu alanda kadınlar yerini aldı. Erkeklerin namaz kıldığı alanın arka taraflarında ayrılan yerde kadınlarda teravih namazı kıldı.

 

video

 

FOTOĞRAFLAR....

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

 

10

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.