banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfa'da kaçak şeker ve sigara operasyonu; 12 Gözaltı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; Şanlıurfa genelinde meydana gelen Sigara ve Şeker Kaçakçılığı ile ilgili olarak 22.01.2013 ve 29.01.2013 tarihleri arasında yapılan operasyonlar kapsamında;

On İki (12) Şüpheli şahıs, 60.000Kg. (Atmış Ton) Gümrük Kaçağı Şeker ve 20.000 Paket Gümrük Kaçağı Sigara yakalanmış, ayrıca kaçakçılık faaliyetinde kullanılan altı (6) araca soruşturma kapsamında el konulmuştur. Yakalanan şüpheli şahıslar ile ilgili olarak hakkında yasal işlem yapılmıştır.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak Kaçakçılık ve Organize Suç Örgütlerine karşı geçmiş dönemde yürütülen ve birçok suç yapılanmasının çökertildiği başarılı operasyonlara, hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.