banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Şanlıurfa'da İntihara Teşebbüs



Şanlıurfa Ertuğrulgazi Mahallesi Yunus Emre Caddesi mehmetcik apt 5 katına Akşam saat 20:00 sıralarında  çıkarak intihar etmek isteyen 25-30 Yaşlarındaki  ibrahim halil tani isimli şahiş İtfaye'ye ve Polise zor anlar yaşattı.

Olay yerine İtfaye hava yastığı açtığı polis'ınde binanın çatısına çıkarak ikna Etmeye Çalıştığı ibrahim halil Tani elindeki bıçakla vucudunun bir çok yerinden kendi kendini bıçaklayarak Bana valiyi getirin bana kalacak Yatacak bir yer versin diyerek Naralar attı saatler süren ikna çalışmalarından sonra İntihara teşebbüs eden İbrahim Halil Tanı'yı fırsant buldukları anda kolundan ve vucudundan yakalayarak elindeki bıçak alındıktan sonra ambulansla 500 yataklı devlet hastanesine kaldırıldı Vucudunu bir çok yerinden kanların aktığı görüldü.

SANLİURFAHABERTURK.COM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.