banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Şanlıurfa'da esrar ve Ecstacy hap ele geçirildi



            Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince değişik yerlerinde uyuşturucu madde bağımlısı şahıslar ile uyuşturucu madde satan şahıslara yönelik olarak yapılan operasyonlar neticesinde 3 olayda toplamda: 17 kilo 800 gram esrar ve 90 adet uyuşturucu nitelikli Ecstacy hap ele geçirildi.
Olaylarla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gözaltına alınan toplam (7) şahıs haklarında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" Suçundan düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edilmiştir.


Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında: 18.08.2011 yapılan operasyonda; bir araçta yapılan aramada aracın şoför koltuğunun arkasında poşet içerisinde toplam daralı ağırlığı 550 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiş ayrıca M.Y. isimli şahsın yapılan üst aramasında sol cebinden beyaz şeffaf poşet içerisinde Toplam: 90 adet uyuşturucu nitelikli Ecstacy hap ele geçirilmiştir. Araçta bulunan M.Y. ve Ç.Ç. isimli şahıslar yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gözaltına alınmışlardır.



OLAY–2
18.08.2011 günü İlimizde yapılan operasyonda; bir araçta yapılan aramada aracın bagaj kısmında toplam daralı ağırlığı 10 kilo 250 gram gelen esrar maddesi ele geçirilerek araçta bulunan M. K. ve E.S. isimli şahıslar ile uyuşturucu madde taşıyan araca öncülük yaptığı tespit edilen başka bir araçta bulunan F.S. ve O.B. isimli şahıslarda olayla ilgili olarak yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gözaltına alınmışlardır.

OLAY–3
18.08.2011 günü İlimizde yapılan operasyonda; bir araçta Narkotik Dedektör köpeği Maks marifeti ile yapılan aramada aracın bagaj kısmında kişisel eşyaların alt kısmına gizlenmiş vaziyette toplam daralı ağırlığı 7000 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan T.G. isimli şahıs yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gözaltına alınmıştır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.