banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Şanlıurfa’da çiğköfte yarışmasına yoğun ilgi

Çiğköfte yarışmasında 26 usta hünerlerini sergiledi. Hasan Hayırlı’nın komisyon başkanlığını yaptığı jüride Halil Balıkçıoğlu, Reşit Pehlivan, Mehmet Tatlı, Necmi Karadağ ve İsmail Dörtkardeş yer aldı. Dokuz kişilik gruplar halinde 10 dakika arayla 3 kez start verilen yarışma sonunda yoğurulan çiğköftelere jüri üyeleri 100 üzerinden puan verdi. Çiğ köfetelere isim yerine verilen rumuzlar da dikkat çekti.

Yarışmada dereceye giren yarışmacılara ödülleri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Günbeği, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz ve Tatlıses Çiğkötfe Koordinatörü Elif Attepe tarafından verildi.

Yarışmada 90 puan alan Ahmet Nitik birinci olarak 2 bin TL para ödülünü kazandı. 88.7 puan alarak ikinci olan Ali Ercan ise bin 500 TL, 88.3 puan alarak üçüncü olan Salih Elmas ise bin TL para ödülü aldı. 88.2 puan alan Mustafa Hızarlı ise mansiyon ödülüne layık görülerek 500 TL para ödülü kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.