banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Şanlıurfada Asayiş olayları

ŞANLIURFA'DA ŞÜPHELİ ÖLÜM  

Şanlıurfa'da bir bayan evinde ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde meydana gelen olayda A.T. isimli bayan bir süre evden çıkmaması üzerine komşuları şüphe üzerine bayanın evine gitti. Kapılarının kilitli olduğunu gören komşuları, durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri kapıyı kırarak içeri girdiğinde yerde yatan A.T.nin cesedi ile karşılaştı. A.T.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. A.T.'nin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsinin ardından
belli olacağı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞANLIURFA'DA KAÇAK HAM PETROL ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa'da Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na (TPAO) ait 20 bin litre ham petrol ele geçirilirken olaya karışan bir kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesine bağlı Yakınyurt köyünde meydana gelen olayda TPAO ham petrol boru koruması için görevlendirilen devriye personeli, sürücü M.A.A. yönetimindeki tankerde yapılan kontrollerde 20 bin litre ham petrol ele geçirildi. Yapılan araştırmalarda hırsızlığın TPAO'ya ait Batman Dörtyol petrol boru hattında vana takılarak yapıldığı tespit edildi. Gözaltına alınan M.A.A. savcılık tarafından yapılan ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi. M.A.A. çıkarıldığı mahkeme
tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa'da halen bilinmeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında çıkan kavgada 8 kişi hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Meydan Mahallesi'nde meydana gelen olayda M.Y., E.Y., İ.Y., M.Y., A.Y., B.Ç., A.A., O.A. ve A.A. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmamın büyümesi üzerine her iki grupta tekme tokat, sopa ve taşlarla birbirine girdi. Olay yerine gelen polis ekipleri olaya müdahale ederek kavgayı kısa sürede ayırdı. Kavgaya karışan 8 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar hastanede yapılan tedavilerinin ardından gözaltına alınarak ifadeleri alınmak
üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK YAPAN 2 KİŞİ YAKALANDI

Şanlıurfa'da resmi belgede sahtecilik yapan 2 kişi yakalandı.
Edinilen ilgiye göre, Bozova ilçesine bağlı Yaylak köyünde meydana gelen olayda Jandarma ekiplerinin yaptığı yol uygulamasında M.G.S.'ye ait otomobil ile M.K.'ye ait otomobilin muayenelerinin sahte olduğunu tespit etti. M.G.S. ve M.K. sahte belgeleri ile ifadeleri alınmak üzere Karakola götürüldü. M.G.S. ve M.K. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

- KAÇAK ELEKTRİK KULLANAN 3 KİŞİ YAKALANDI 

Şanlıurfa'da kaçak elektrik kullandığı tespit edilen 3 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'ya bağlı Mağaracık ve Üçkonak köylerinde DEDAŞ görevlileri ve Jandarma ekipleri yaptığı elektrik kontrollerinde M.B., İ.B. ve H.A.'nın evlerinde kaçak elektrik kullandığını tespit etti. M.B., İ.B. ve H.A. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere Karakola götürdü. M.B., İ.B. ve H.A. savcılık tarafından alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

- ŞANLIURFA'DA KAÇAK YAPI YAPMAYA ÇALIŞAN 6 KİŞİ YAKALANDI
Şanlıurfa'da kaçak ev yapmak isteyen 6 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesine bağlı Ayaklı, Dinçkök ve Eskikale ile Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarıdurmuş köyünde H.A., H.B., A.G., B.A., H.P. ve İ.K. hazine arazisi üzerine kaçak ev yapmak istedi. Jandarma ekipleri baskın düzenleyerek hazine arazisi üzerine kaçak ev yapmak isteyen H.A., H.B., A.G., B.A., H.P. ve İ.K.'yi gözaltına aldı. Şahıslar hakkında tanzim edilen tutanak idari yaptırım uygulanmak üzere Kaymakamlıklara gönderildi.

- ŞANLIURFA'DA KAÇAK AVCILIK YAPAN 2 KİŞİ YAKALANDI
Şanlıurfa'da kaçak avcılık yapmak isteyen 2 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Aşağı Doruklu köyü yakınlarında kaçak avcılık yapmak isteyen B.K. ile A.İ. Jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. B.K. ve A.İ. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere Karakola götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA İNTİHARA TEŞEBBÜS 

Şanlıurfa'da bir bayan girdiği ruhi bunalım sonucu intihar etmek istedi.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Gözelek köyünde ikamet eden H.A. isimli bayan, girdiği ruhi bunalım sonucu evde bulanan çok sayıda ağrı kesici ilaçtan içerek intihar etmek istedi. Baygınlık geçiren H.A.'yı fark eden yakınları özel bir otomobil ile Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan H.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa'da 570 paket kaçak sigara ele geçirilirken, olaya karışan bir kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Birecik Almaşar köyü yakınlarında yol uygulaması yapan Jandarma ekipleri, bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsünde arama yaptı. Jandarma ekipleri yaptıkları aramalar sonucunda Z.K.'nin bagajında 570 paket kaçak sigara ele geçirdi. Gözaltına alınan Z.K. ifadesi alınmak üzere Karakola götürüldü. Z.K. savcılık tarafından alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

- ŞANLIURFA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
Şanlıurfa'da 6 kilo 384 gram esrar maddesi ele geçirilirken olaya karışan bir kişi ise tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Kızlar köyü yakınlarında yol uygulaması yapan Jandarma ekipleri Diyarbakır'dan Mersin'e gitmekte olan bir yolcu otobüsünde arama yaptı. Jandarma ekiplerinin yaptıkları aramalar sonucunda S.A.'ya ait bagajda 3 kilo 384 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olaya karışan S.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- ŞANLIURFA'DA BİN 50 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ 

Şanlıurfa'da bin 50 paket kaçak sigara ele geçirilirken olaya karışan bir kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine bağlı Bolatlar köyü yakınlarında yol uygulaması yapan Jandarma ekipleri Ö.D.'nin kullandığı otomobilde arama yaptı. Jandarma ekipleri yaptıkları aramalar sonucunda Ö.D.'nin bagajında bin 50 paket kaçak sigara ele geçirdi. Gözaltına alınan Ö.D. ifadesi alınmak üzere Karakola götürüldü. Ö.D. savcılık tarafından alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.