banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfa'da 30 Ağustos resepsiyonu VİDEO

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90'ncı yılı münasebetiyle Şanlıurfa Valiliği ev sahipliğinde Haleplibahçe’de bulunan tarihi belediye binasında (Beyaz Saray)  resepsiyon düzenlendi.

Vali Celalettin Güvenç ve Turan Güvenç’in ev sahipliği yaptığı resepsiyona İl Jandarma ve Garnizon Komutanları, Askeri erkan, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala,  Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, AK PArti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, DP, CHP, ve diğer siyasi parti temsilcileri, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ile şehit ve gazi aileleri katıldı. Resepsiyon yaklaşık iki saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.