banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

ŞANLIURFA YENİ OTOGARI AÇILIYOR

 

Şanlıurfa-Mardin çevre yolunun kuzeydoğu kesiminde 60 dönümlük bir alan üzerine inşa edildi. Yapım ihalesi 29 Ağustos 2008 tarihinde yapılan Yeni Otogar'ın temeli ise 31 Ekim 2008 tarihinde atıldı.

Yeni otogar 2 ana kattan oluşmaktadır. Alt kat ilçelere ait minibüs terminali, üst kat ise şehirlerarası otobüs terminali olarak hizmet verecektir. Yeni otogar, günümüzün en son inşaat teknikleri kullanılarak inşa edilmiştir.

Yeni Otogar Tesisi, terminal ve alışveriş merkezi olmak üzere 2 etaptan oluşmaktadır. Birinci etapta; terminal binası, otobüs ve minibüs peronları ve ziyaretçi otoparkları yapılmıştır.

Son derece modern bir görünüme sahip olan Yeni Otogar'da merkezi iklimlendirme, yürüyen merdivenler ve panoramik asansörler v.b tüm teknolojik konfor ve donanımlar düşünülmüştür.

30 adet otobüs peronu, bilet satış gişeleri, yolcu bekleme salonları, lokantaları, kafeterya ve çeşitli meslek dallarında onlarca işyerinin yer aldığı Yeni Otogar'da ayrıca 220 araç kapasiteli bir otoparkta yer almaktadır.

NOT: Otogarın hizmete girmesiyle ilgili herhangi bir tören düzenlenmeyecektir. Belirtilen tarihte ilçe ve şehirlerarası taşımacılık Yeni Otogar'da yapılmaya başlanacaktır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.