banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Şanlıurfa Valiliğinde Halkla Bayramlaşma! FOTO GALERİ

Şanlıurfa valiliği tarafından geleneksel hale getirilen "halkla bayramlaşma" programı Vilayet Şeref Salonunda yapıldı. saat 11:00'de başlayan programa Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir  Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selman Kömürcü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!..

Valilikteki bayramlaşma öncesinde Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi’ndeki Suriyeli çocuklarla bayramlaşan Vali Güvenç, Suriyelilere Yardım Platformu tarafından hazırlanan hediye paketlerini çocuklara dağıttı. Suriyeli çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenen Vali Güvenç, bir an önce ülkelerine barış ve huzurun gelmesini diledi. Hediyelerini alan Suriyeli çocuklarsa yaşadıkları mutluluğu Vali Güvenç’e teşekkür ederek gösterdiler. Merkez çıkışında soruları yanıtlayan Vali Güvenç: “ Bir nebze de olsa buradaki çocukları mutlu etmeye çalıştık. İyi bir şey yapmışız. Çocukların yüzü güldü, ondan dolayı ben de mutlu oldum. Hediyeleri hazırlayan sivil toplum örgütlerine teşekkür ediyorum” dedi.
Suriyeli çocuklarla bayramlaştıktan sonra Valilikte kabule başlayan Vali Güvenç, misafirleriyle tek tek bayramlaşırken Misafirlere Ramazan Bayramıyla birlikte anılan şekerler de ikram edildi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilginin gösterildiği bayramlaşma törenine; Şanlıurfa milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Emin Önen, Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar, Tugay Komutanı İhsan Başbozkurt, Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepe ve askeri ve idari erkan katıldı.
Valilikteki bayramlaşmanın ardından İl Jandarma Komutanlığındaki bayramlaşma törenine katılan Vali Güvenç, burada vatani görevlerini yapan askerlerle bayramlaştı. İl Jandarma Komutanlığında bir süre kalan Vali Güvenç, ardından Çocuk Yetiştirme yurdundaki çocukları ziyaret ederek onlarla bayramlaştı. Vali Celalettin Güvenç, bayramlaşma ziyaretinin sonuncusunu Emniyet Müdürlüğü personeline gerçekleştirdi. Polisevinde emniyet teşkilatıyla bir araya gelerek bayramlarını kutlayan Vali Güvenç, burada yaptığı konuşmada: “Mesailerinizde gösterdiğiniz sabır ve fedakarlık her türlü takdirin üzerindedir. Bu milletimizin takdiridir. Ben de bu ilin valisi olarak sizlere minnetimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.  
Vali Celalettin Güvenç, konuşmasının sonunda tüm emniyet teşkilatının bayramını kutlayarak, Polisevinden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.