banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Şanlıurfa otogarında bomba paniği

Gaziantep’teki bombalı eylemden sonra Şanlıurfa’da da eylem yapılacağı bilgisini alan Şanlıurfa Emniyeti sabah saatlerinde otogara bırakılan şüpheli çanta sahibinin çıkmaması üzerine 155 polis imdata gelen ihbar üzerine, Şanlıurfa Emniyeti bomba alarmı verdi.

Valiz çevresinde önlem alan ekipler daha sonra uzman ekibin özel kıyafet giymesiyle valize yaklaşıldı. Valizi kontrol eden uzman ekipler konunun olumsuz olduğunu öğrendi. Valiz içinde sığara, çay ve iş elbiseleri çıktı. Öte yandan Şanlıurfa’dan Kayseri’ye tarım işçiliği için gidecek olan Abdullah Atlı’ya ait olduğu öğrenildi.

İkinci olay ise, yine şehirlerarası otobüs terminalinin ilçeler seferlerini yapılan terminalde meydana geldi. Burada da şüpheli poşette bomba olma ihtimali üzerine çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Bomba imha ekipleri uzaktan fünye ile şüpheli poşeti patlattı. Patlamanın ardından çevrede yapılan aramada poşet içerisinde suç unsuru bulunmadı. Terminalde bulunan vatandaşlar derin nefes aldı.

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.