banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Şanlıurfa Kurtuluş Kahramanları methedildi
AK Parti Milletvekili Mehmet Akyürek, İl Başkanı Yusuf Eğiilmez. Merkez ilçe Başkanı Mustafa Zahit. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin, Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) Başkanı Mehmet Öksüzoğlu günün anlam ve önemini belirten birer kutlama mesayı yayınladılar...

AK PARTİ İL BAŞKANI AV. EĞİLMEZ 11 NİSAN MESAJI YAYIMLADI

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda “Şanlıurfa’nın Kurtuluş Bayramını” kutladı.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluş Günü olan 11 Nisan günü vesilesi ile 92. yıl önce verilen destansı mücadeleyi hatırlatarak; “Urfa 24 Mart 1919’da İngilizler tarafından işgal edilmiş, daha sonra Fransızlar 30 Ekim 1919’da Urfa’yı işgal ettiler. Urfalılar bağımsızlık tutkusuyla, birlik ve beraberlik içinde  ‘Kurtuluşunu İlan’ etti” dedi.
AKYÜREK: “BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”‏
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıldönümünü kutladı.
Akyürek yayımladığı mesajda, “Çok değerli kahraman Urfalıların bu mutlu gününü kutlarım. Hep birlikte huzur dolu nice günler diliyorum. Ülkemiz uğruna can veren vatan evlatlarını rahmetle anıyoruz. Savaştan gazi olarak çıkan tüm gazilerimizin ellerinden öper, saygıyla andığını ifade ederim. Vatanımız sağ olsun, bayramımız kutlu olsun” dedi.
Akyürek, bu mutlu günde tüm Urfalıların birbirlerine daha çok kenetlenmesi gerektiğini söyledi.

BAŞKAN ERTEKİN “ÇETE MÜCADELESİNİ BİR RUH OLARAK ÖZÜMSEMELİYİZ”
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak “Çete mücadelesini bir ruh olarak özümsemeliyiz” dedi.
Atomu parçalayan Cabir Bin Hayyam’lar yetiştiren Harran Üniversitesi’nin kurulduğu Şanlı Şehrimiz cebir’i bulan insanı da yetiştirmiştir.  Bu toprağın insanları hiçbir imkân yokken şehrini işgal edenleri buradan def etmesini becerebilmiştir. İnşallah bu beceriyi kalkınma hamlesinde de yapacaktır. Her türlü imkânımız var ve İlimiz her şeyin en iyisine layık. Tek eksiğimiz gayretli ve çalışkan olmak, bunu başardığımız zaman Şanlıurfa’mız hak ettiği yere ulaşacaktır. Artık Şanlıurfalıların farklı bir savaş için mücadeleye başlaması gerektiğine inanıyoruz, bu savaş bir kalkınma savaşıdır. İlimiz GAP ile çok önemli mesafeler kat ederek gelişmeye devam etmektedir. Geçmişteki sıcak savaşların yerini, bugün güç savaşları denen ekonomik ve enformatik güce dayalı savaşlar almıştır” dedi
Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfa’nın bağımsızlık mücadelesinde canı pahasına savaşan ve bu yolda şahadet şerbetini içen aziz şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyor,  kıymetli hatıralarını şükranla yâd ediyoruruz.
“ŞANLI ÜNVANINI VERDİRECEK KADAR KAHRAMANLIKLAR GÖSTERMİŞTİR”
ŞUGİAD Başkanı Öksüzoğlu: Urfalılar, şehirlerine ‘Şanlı’ ünvanını verdirecek kadar kahramanlıklar göstermiştir
Fransızların, Ermeni azınlığı da yanlarına alarak, Urfalılarda  rahatsızlık oluşturan davranışlarda bulunduklarını söyleyen Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, Fransızların, halkı yıldırmak için baskı, zulüm ve sert uygulamaları karşısında tek vücut olan Urfa halkının ‘Şanlı’ ünvanını alacak kahramanlıklara imza attıklarını ifade etti.
"ECDADIMIZIN RUHU ŞAD OLSUN"‏
Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümünü kutlarken, “Ecdadımızın ruhu şad olsun” dedi.
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Zahit, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Zahit, dünyanın en eski yerleşim alanlarından biri olan Şanlıurfa’nın 11 Nisan’da yazdığı tarihin anlamına ve önemine değinerek, böylesi günlerin ilelebet hatırlanması gerektiğine dikkat çekti.
Şanlıurfanın Düşman İşgalınden Kurtuluşunun 92. Yıldonumu nedeni ile HAS Parti Şanlıurfa İl başkanı M. Baki Özmen’de  Kutlama Mesajı‏
Özmen Mesajında: “Tüm Şanlıurfa'lıların canları pahasına bu toprakları düşman işgalinden kurtararak, milli mücadelenin en güzel örneğini göstererek sonunda düşmanı Urfa topraklarından attığımız kurtuluş savaşımızın 92. yıldönümünü kutlar, sevgi ve saygılarımı  sunarım” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.