Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ug63hptdptfk3j9901b7j8scu3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfa Kent Konseyi Çocuk Meclisi Ağaç Dikti haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şanlıurfa Kent Konseyi Çocuk Meclisi Ağaç Dikti
Bu etkinliğin amacı çocuklara ağaç sevgisini aşılamak doğaya karşı duyarlılığını artırmaktı. Bu nedenle Çocuk Meclis Başkanı Behnan Kahyaoğlu ilk fidanı dikti. Fidanların her birine isim verildi ve her bir fidan bir öğrenciye teslim edildi. Yapılan ağaçlandırma çalışmalarına, Kent Konseyi Başkanı Yusuf Sabri Dişli TEGV vakfı Yönetici Rukiye Çetin Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri TEGV Gönüllü ve öğrencileri katıldı. Çocuk Meclisi başkanı Behnan Kahyaoğlu Şanlıurfa Belediye Başkanı Sayın “Ahmet Eşref Fakıbaba ve yetişmiş ağaçları temin eden Belediye Başkan yardımcısı Mahmut Kırıkçı’ya” teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.