banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Şanlıurfa Kalesinde gerilim VİDEO

 

Şanlıurfa’da Psikolojik sorunları olan genç Urfa kalesinde gerilime neden oldu.
Olay saat 12: O0 sıralarında Balıklıgöl yanında bulunan Şanlıurfa Kalesinde meydana geldi. Vatandaşların kale ziyaretinde sırasında mağara içersinde gelen inleme sesi üzerine polise haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede 18 yaşlarında psikolojik sorunu olan İbrahim G.(18) kale eteğinde mağara içersinde sıkıştığını tespit etti.

Bunun üzerine itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sağlık ekipleri bu kez şahsa müdahale için hazırlandı. İddiaya göre, mağara içersine giren genç Burada krizi tutan genç bir taşa sarılarak taşın altında kaldığını, hareket edemediğini söyledi. Polis ekipleri verilen ifade doğrultusunda sağlık ve itfaiye ekibine yardım ederken ilk müdahalenin ardından gencin korktuğu için taşa sarıldığı tespit belirlendi. Sedye ile bulunduğu yerden çıkarılan genç daha sonra merdivenlerden indirilerek ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. 

Kaynak: Urfahaber24.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.