banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Şanlıurfa fen lisesi öğrencileri sıra gecesinde



Çiğköftelerin ve künefe tatlıların yenildiği, gecede eşsiz Urfa müziği eşliğinde güzel bir gece geçirdiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Nihat GÜRKAN başarı yönünden son 5 yıla damgasını vuran ve Şanlıurfa’nın en başarılı okulunun öğrencilerinin başarılarının tesadüf olmadığını bu başarının kadro-moral-öğrenci çerçevesinde oluştuğunu söyledi. Gürkan geçen haftalarda yoğun geçen yazılı ve sözlü sınav maratonu geride bıraktık. Öğrencilerimiz Bu amaçla morallerinin yüksek tutulmasında bu tür etkinliklerin faydasını gördüklerini söyledi. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Okulumuzun pansiyonundan sorumlu Müdür Yardımcısı Cemal YAVUZ’ a teşekkür ederim dedi.

Düzenlenen Urfa Sıra gecesinde Öğretmenlerin ve öğrencilerin kaynaşarak eğlenirken Fen Lisesi öğretmenlerinden Mehmet TAKIR’in söylemiş olduğu birbirinden güzel türkülerle öğrencileri coşturdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.