banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haber Yukarı Koçlu

Şanlıurfa Emniyeti Göz açtırmıyor

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak masası  yaklaşan yılbaşı öncesi eğlence mekanlarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde toplanan resmi ve sivil yaklaşık 150 polis, kent merkezinde önceden belirlenen beş ayrı eğlence mekanına ''Huzur'' adı verilen eş zamanlı operasyon düzenledi. Mekanlarda bulunanların kimlikleri ile alkol satışı yapılan iş yerlerinin ruhsatları kontrol edildi.  

Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: Başsavcılığı koordinesinde belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı operasyonlarda Umuma Açık İş yerleri denetlenmiş, İş yerlerinden 17 Suriye Uyruklu bayan göz altına alınmış, ruhsatsız faaliyet gösterin 1 mekan hakkında idari işlem yapılmış, Alkol ruhsatı olmayan 1 mekan hakkında idari işlem yapılmıştır. Ayrıca Canlık Müzik Ruhsatı olmadan izinsiz canlı müzik yapan 1 mekân hakkında idari işlem yapılmıştır. 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.