banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Şanlıurfa E Tipi Cezaevinde yangın: 13 ölü
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa E Tipi Cezaevi'nde çıkan yangında, 13 kişinin öldüğünü, 5 kişinin yaralandığını söyledi.
Yangın Şanlıurfa Kapalı cezaevi C-15 koğuşunda bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga sonucu bazı mahkumlar tarafında koğuşta bulunan yatakların ateşe verilmesi ile başlandığı bildirildi.

Güvenç, yangının meydana geldiği cezaevinde incelemelerde bulunduktan sonra gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Olayın cezaevinin adli tutuklularının bulunduğu koğuşta meydana geldiğini ifade eden Güvenç, siyasi suçlularla ilgisinin olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

''Mahkumlar kendi aralarında yaptıkları kavga sonucunda yatakları yakıyorlar. Maalesef kapıların açılmasına kadar geçen sürede böyle bir olay yaşadık. Cezaevinde durum şu anda sakin. Savcı gerekli otopsi ve inceleme çalışmalarına başladı. 13 ölümüz var, 2 ayakta tedavi gören şu anda cezaevinde, 3 tanesinin de hayati tehlikesi yok ama hastanede tedavi görüyor.''


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.