banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

ŞANLIURFA DİCLE EPSAŞ YENİ ADRESİNDE


HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
Müşteri odaklı hizmet sunmayı amaçlayan Dicle EPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü, hazırlıkları bir süreden bu yana devam eden yeni hizmet binasının hizmete hazır hale gelmesi üzerine buraya taşındı. İl Müdürlüğü, müşteri hizmetleri, tahakkuk ve tahsilat hizmetlerini bundan böyle yeni adresinde verecek.

ULAŞIMI DAHA KOLAY
Büyüyen iş hacmine paralel olarak müşterilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla daha büyük ve kapsamlı bir hizmet noktası için yatırım kararı aldıklarını belirten Dicle EPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Mehmet Şükrü Bereket, “Müşterilerimize hak ettiği hizmeti verebilmek adına ulaşımı daha kolay olan yeni binamıza taşındık" dedi.

VALİLİK ARKASINDA
Daha önce hizmet verdikleri binanın, personel ve müşteri taleplerinin karşılanmasında yetersiz kaldığını belirten İl Müdürü Bereket, şöyle dedi:
“Ulaşım ve otopark sorunu yaşaması, özellikle yaşlı ve engelli müşterilerimizin çok katlı binada yaşadığı güçlükleri göz önüne alarak, İl Valiliği arkasında bulunan Paşabağı Mahallesi 160. Sokak No: 8 adresine taşınarak, müşterilerimize burada hizmet vermeye başladık. Valilik, adliye ve diğer kamu kurumlarının bulunduğu bir yerde, vatandaşların yoğunlaştığı ve otobüs güzergâhlarının merkezinde bulunan yeni hizmet binamızın, tüm şehrimize hayırlı olmasını dileriz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.