Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_debct1bii8mtoo4ne8nqg29ki3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfa askerlerini dualarla afrin'e yolladı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şanlıurfa askerlerini dualarla afrin'e yolladı

 Şanlıurfa'da düzenlenen törende afrin'e yollanan askerleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref fakıbaba şansa Valisi Abdullah Erin Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve çok sayıda bürokratın katılımıyla dualarla uğurlandı.

Askerleri kırmızı gül vererek uğurlayan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakı baba, "Yüreklerinde Allah’tan başka korku barındırmayan aslanlarımızı, özel harekatçılarımızı ezanlarla, dualarla, gururla Şanlıurfa’mızdan Afrin’e uğurladık. Bayrağımızın dalgalanması, ezanlarımızın susmaması için canını siper eden kahramanlarımızın Rabbim yar ve yardımcısı olsun"dedi

Yolculama ile ilgili görüşlerini bayan Neden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi şöyle dedi: Gıda Tarım ve hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref fakıbaba Şanlıurfa Valimiz Vekillerimiz ve Belediye Başkanı arkadaşlarımızla birlikte Afrin görevine gidecek yiğitlerimizi dualarla uğurladık.
Rabbim tüm kahramanlarımızı her türlü kötülükten korusun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.