Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_462aatd0nti9e3nfj6m77856g4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
ŞANLIURFA ARAKANLI MÜSLÜMANLAR İÇİN TOPLANDI haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

ŞANLIURFA ARAKANLI MÜSLÜMANLAR İÇİN TOPLANDI


Şanlıurfa Milletvekili Mahmut KAÇAR, Tanıtım toplantısında yapmış olduğu konuşmada “Arakanda yaşayan Müslümanların sadece inancından dolayı, Budist çetelerce katliama uğradığını, katliama uğrayan Arakanlı Müslümanların göç ettikleri Bangladeş’te insanlık dışı şartlarda yaşam mücadelesi verdiğini ifade etti.
Milletvekili KAÇAR konuşmasında “Bir ay önce Arakanlı Müslümanlara yaptığım ziyarette gördüğüm tablo karşısında mutlaka bir şeylerin yapılması gerektiğini düşündüm. Bu kapsamda mazlumlara sürekli kucak açan, Medine ile kardeş, ensar şehri ve İbrahim’i bir kent olan Şanlıurfa adına 500 bambu ev, 2 adet mescit, bir okul, 2 adet içme suyu kuyusundan oluşan bir “Şanlıurfa Mahallesi” yapmak için bir proje hazırladık. Bu toplantıya başta İl valimiz olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız, tüm İlçe Belediye Başkanları, Meslek oda ve STK temsilcilerimizin katılması ilimizin mazlum coğrafyaya olan duyarlılığını göstermesi açısından son derece anlamlı ve önemlidir. Böyle bir şehrin vekili olmaktan, Şanlıurfalı olmaktan bir kez daha onur duydum. Bu projeye katkı verecek olan tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantının ev sahipliliğini Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi yaparken, Şanlıurfa mahallesi projesinin bundan sonraki uygulamaları İHH tarafından gerçekleştirilecek. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.