banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

'Sana kız buldum' dedi, başbakan ayakta karşıladı
Pegasus Havayolları'nın Gürcistan Acara Özerk Bölgesi seferlerinin başlaması dolayısıyla ilk sefer düzenlendi. Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, havaalanında Acara Özerk Bölgesi Başbakanı Levan Varshalomidze tarafından karşılandı.
Pegasus Havayolları, yeni uçuş noktası Batum, Tiflis'e 2010'da başlayan uçuşların ardından bu ülkeye yapılan ikinci uçuş noktasını oluşturuyor. Ali Sabancı, Batum'un Pegasus'un 25 ülkede 59'uncu uçuş noktası olduğunu söyledi.
Genç yaşta Başbakanlık koltuğuna oturan Levan Varshalomidze, 1973 doğumlu. Başbakan olduğu dönemde bölgesinde ciddi bir imar çalışması yürüttü ve Batum'u yeniden Karadeniz'in gözde merkezi haline getirdi.
Pegasus'un sahibi Sabancı, Varshalomidze'ye Türkiye'de kız bulduğunu söyledi ve tarafları görüştürmek istediğini söyledi. Başbakan'ın da bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.
ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.