banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Sahte Manukyan yakalandı

Avcılarda polis ekipleri yaklaşık 3 aydır peşinde oldukları Avcıların Manukyanı lakaplı Ö.B.A ve yanındaki 2 hayat kadınını gözaltına alındı. Basın mensuplarının, Neden fuhuş yapıyorsunuz? sorusuna Ö.B.A, Devlet bize baksın, biz de yapmayalım. cevabını verdi.

İlçedeki şikayetlerin artması üzerine fuhuş ağırlıklı operasyonlarına hız veren ve 1 hafta içerisinde 3 farklı operasyon gerçekleştiren Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 aydır peşinde olduğu Ö.B.A isimli kadın satıcısı ile randevulaştı. Gümüşpala Mahallesinde bulunan göl kıyısındaki bir kafeye gelmelerini söyleyen Ö.B.A. ile buluşmak için seri numaraları alınmış paralar, 2 polis memuruna verilerek operasyon hazırlığı yapıldı. Akşam saatlerinde buluşma noktasına gelen polis, bir süre bekledikten sonra Ö.B.A. ve yanındaki 2 hayat kadını da kafeye geldi. Sivil kıyafetli polis memurlarının yanına gelen kadınlar, masada oturunca pazarlık başladı. Ö.B.A. polislerden kadınlar için 200er lira para istedi. Bunun üzerine polis memurları fiyatı kabul etti. Ö.B.A 2 kadınla kalkmaya hazırlanan polis memurlarına, Manukyanın parasını vermeden nereye gidiyorsunuz? deyince memurlardan biri seri numarası alınmış 400 TLyi kadına verdi. Bu sırada kafede farklı bir masada bekleyen 2 sivil memur da pazarlık masasına gelince 3 kadın yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan kadınlar, polis otomobillerine bindirilerek Avcılar Murat Köklü Devlet Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçti. Otomobillerden indirilen Ö.B.A, F.Y. ve İ.K. basın mensuplarının Neden fuhuş yaptırıyorsunuz? sorusuna Zevkimizden yapmıyoruz ki. Devlet bize baksın biz de yapmayalım. cevabını verdi.

Kadınlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

MANUKYAN KİMDİR?

1990lı yıllarda işlettiği genelev sayısı 14ü bulan Matild Manukyan, genelevlerden kazandığı paralarla gayrimenkul aldı ve üst üste Türkiyede vergi rekortmeni oldu. Manukyan, 17 Şubat 2001 yılında öldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.