banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber

Sahipsiz Urfa, Sahipsizsin Urfalı!..

Düzce ve Gaziantep'te büyük başarılara imza atan Şanlıurfalı gözde bürokrat Ömer Faruk Şiran görev yaptığı Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüğü görevinden alınırken Şanlıurfa'ya Gaziantepli bir müdürün atanması "Urfalılar sahipsizdir" sözünü teyit eder mahiyette oldu.

Şanlıurfa kamuoyu Şiran'ın görevden alınmasına tepkili...

"DAİR BAŞKANI OLMASINI BEKLİYORDUK"

Ömer Faruk Şiran'ın görevden alınmasına tepki gösteren Eğitim ve Rehabilitasyon Kurumları Derneği Şanlıurfa İl Temsilcisi Zeki Kurt, "Şanlıurfalı başarılı bir bürokrattı. biz onun daha iyi görevlere gelmesini bekliyorduk. Daire başkanlığını rahatlıkla yapabilecek bir donanıma sahipti. bu şekilde görevden alınması bizleri üzmüştür" diye konuştu.

Görevden alınan bürokrat Ömer Faruk Şiran henüz yeni bir göreve atanmazken Gaziantepli olan Zafer Aydın Şanlıurfa Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne atandı.

Kaynak: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.