banner2
Öne Çıkanlar Caner Koca Messi’ye rakip PTT 1 Ligde Haftanın Hakemleri açıklandı Alman İmparatoru Kısas

Sadık Yetim'den Belediye personeline iletişim eğitimi

Şair Nabi Kültür Merkezinde gerçekleşen eğitim seminerine konuşmacı olarak Halkla İlişkiler Uzmanı Dr. Sadık Yetim katıldı. Personellere Etkili iletişim, Beden dili gibi konuları anlatan Dr. Sadık Yetim ’’Kurum içi iletişim personelin çalışma şevkini etkilemektedir. Çalışanlar arasında iletişimi iyi kurarsak verimliliği de arttırmış oluruz. En etkili iletişim kurum içinde karşılıklı sevgi ve saygıyı kurmaktan geçer. Çalışanın memnuniyeti, çalışanlar arasında ön yargıların kaldırılması ve iç iletişimin iyi kurulmasıyla mümkündür’’dedi.

Yaklaşık 300 belediye çalışanın katıldığı etkili iletişim seminerine daha çok Şanlıurfa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Beyaz Masa Çalışanları, Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışanları ve diğer birimlerde çalışan personeller katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.