banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Rışvan Derneği kongresi yapıldı VİDEO

Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda yaklaşık 6 ay önce “Geçici Başkan” olarak gösterilen İbrahim Halil Arslan, üyelerin tam desteğini alarak güven tazeledi ve “Genel Başkanlığa” seçildi.
“Rışvan Aile Birliği” adı altında yıllardır birlik ve beraberlik örneği sergileyen aile bireylerinin bir araya gelerek kurduğu Rışvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1. Genel Kurul toplantısını yaptı. Genel kurul öncesi konuşan Dernek Üyesi Yusuf Aktaşoğlu üyelere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.
Divan Başkanlığını Cemal Aktaşoğlu, Başkan Yardımcılığını Cumaali Reşiyan ve Kadir Kaya’nın yürüttüğü genel kurulda yapılan oylama sonucunda üyelerin tam desteğini alan İbrahim Halil Arslan resmen genel başkan seçildi.
70 farklı soyadı kabilesinin bir araya gelmesiyle oluşan, genel merkezi Şanlıurfa olan derneğin 6 aylık süreci hakkında bilgi veren Rışvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı İbrahim Halil Arslan, kendisine destek veren tüm dernek üyelerine minnettarlık duyduğunu belirtti.
Dernek üyelerinin tamamının desteğini alarak yeniden başkan seçilmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Arslan, en kısa sürede Şanlıurfa’nın ilçeleri başta olmak üzere birçok ilde şubeler açacaklarını ifade etti.
Arslan, “Burada kurulan dernek herhangi bir oluşumun şubesi değildir. Genel merkezdir. Bu yüzden bu oluşumda her almak isteyen tüm yakınlarımızı bu çatı altında toplanmaya davet ediyorum” diye konuştu.
Genel Başkanlığını İbrahim Halil Arslan’ın oluşturduğu Rışvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.
1- İbrahim Halil Arslan (Genel Başkan)
2-Ahmet Al (Başkan Yardımcısı)
3-Yusuf Aktaşoğlu(Başkan Yardımcısı)
4-Mehmet Öncel(Başkan Yardımcısı)
5-Mehmet Nur Çoban(Başkan Yardımcısı)
6-Nihal Volkan(Sekreter)
7- Yusuf Kaya(Muhasip)

Denetleme Kurulu:  Reşit Doğan, Mahmut Hancıoğlu ve Mehmet Yoldaş

Yönetim Kurulu Üyeleri: M.Şükrü Şahin, Necati Aslan, Hasan Çelik, Ahmet Yıldırım, Abdurrahman Taş, Mehmet Azemoğlu, Mustafa Şeker,  Fethi Durmuş, Kadir Kaya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.