banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

PTT soyguncuların hedefi haline geldi

 Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa Yunus Emre PTT Şubesinin silahlı soyguncular tarafından soyulmasının ardından Birlik Haber-Sen Şanlıurfa Şubesi bir basın açıklaması düzenledi.

 Basın açıklamasını okuyan Birlik Haber-Sen Şube Başkan Yardımcısı Faik Deniz, soygunların PTT şubelerinde güvenlik görevlilerinin olmayışından kaynaklandığını belirtti. 

Açıklamasında Deniz, “Bu soygunlarda dikkat çekici yön ise şubelerde güvenlik ve koruma personelinin olmamasıdır. Çoğu şubemizde tek memur olması zafiyet oluşturmaktadır. PTT şubelerinde çalışmaktan kaçınan arkadaşlarımız var.” dedi. 

PTT Genel Müdürlüğüne seslenen Deniz, Güvenlik görevlisinin olmadığı ve tek kişinin çalıştığı PTT şubelerine elaman alımının yapılmasını istedi. (Mustafa Bikeç/Sedat Kuşulay- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.