banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Polisler araca arkadan çarpıp sürücüsünü darp etti

Çelik kuvvet polislerini taşıyan araç, Cumhuriyet caddesinde seyir halinde olan Ercan isimli şahsın yönetimindeki araca, saat 18.00 sıralarında  arkadan çarpması sonucu, Polis aracını kullanan çevik kuvvet polisi ile sürücü arasında tartışma yaşandı.

 

Edinilen bilgiye göre,  meydana gelen kazanın ardından aracından inen Ercan isimli sürücü şahıs ile çevik kuvvet polisleri arasında tartışma yaşandı.

 

Yaşanan tartışmadan hemen sonra  olay yerine gelen 10’a yakın çevik kuvvet  polisi, sürücü Ercan ile yanındaki  arkadaşlarını darp ettikten sonra emniyete götürdükler. Emniyet  Müdürlüğü önünde  toplanan kalabalık, sürücü  Ercan’ı alarak ticari taksi ile Tatvan devlet hastanesine götürdü.

 

Olaya tepki gösteren  Sürücü Ercan’ın  arkadaş ve yakınları  Tatvan İlçe Emniyet binasının önünde toplandı. Tepkilerin artması üzerine emniyet binası önüne zırhlı araçlar ve TOMA sevk edildi.

 

Olayın görgü tanıklarından ismini vermek istemeyen bir vatandaş, polislerin Ercan’ı cop ile dövdüklerini ileri sürdü. (Menderes Beysülen-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.