banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Polisin bir eve gaz bombası atmasının görüntüleri ortaya çıktı

Diyarbakır’da polisin attığı gaz fişeğinin bir eve isabet etmesi ile ilgili güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde zırhlı polis aracının hedef gözetmeksizin gaz bombası attığı görülüyor.

Görüntülerde Bağlar ilçesi Sento Caddesi’nden gelen bir polis zırhlı aracı sokaklara hedef gözetmeksizin gaz bombası atıyor. Görüntülerin sonunda polisin attığı gaz bombası caddede yürüyen sivillerin üstünden geçiyor. Neye uğradıklarını anlamaya çalışan siviller, olay yerinde geçen polis zırhlı aracının gidişini takip ediyor.

Görgü tanıkları bölgenin hassas bir dönemde geçtiğini belirtilerek, “Polis görevini yaparken halka daha dikkatli davranması gerekir. Çünkü rastgele atılan mermiler,  gaz fişekleri ve sıkılan tazyikli su; masumlara ve çocuklara da isabet edebilir, ev ve işyerleri zarar görebilir. Polis kontrolü bir şekilde görevini yerine getirmelidir. Halk olarak yaşanan olaylardan dolayı tedirginiz ve sivil olarak zarar görmek istemiyoruz.” dediler.

Pazar günü saat 18.50 sıralarında Bağlar ilçesine bağlı Körhat Mahallesi’nde bulunan 75. Sokakta bulunan 2 katlı evin üst katının penceresine polisin attığı gaz fişeği isabet etmişti. Camların kırıldığı evin sahibi zararının karşılanmasını istemişti.

Öte yandan 2 ay önce aynı caddede polisin attığı bir gaz fişeği 18 yaşındaki M.K. isimli bir genci yaralamıştı. (M. Hüseyin Temel – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.