banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Polis hırsız avına çıktı

Son günlerde Şanlıurfa’da sıkça yaşanan “Banka ve Kredi Kartı Kullanımı, Evden Hırsızlık, İşyerinden Hırsızlık, Otodan Hırsızlık, Dolandırıcılık, Yankesicilik vs. ” gibi suçlar işleyenlere karşı önlem almak amacıyla “EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ” çalışmalara başladı.

 

İlk olarak “AFİŞ”lerle vatandaşı uyarmaya başlayan güvenlik güçleri, bundan böyle daha sıkı bir şekilde kanun kaçaklarına karşı mücadele edeceği mesajı verdi.

 

Konuyla ilgili yazılı basın açıklaması yapan Emniyet Müdürlüğü; “Suç ve Suçluyla Mücadele çalışmaları kapsamında, suçların olmadan önlenmesi, Polis-Halk dayanışmasının üst seviyelere çıkartılması, ilimizde meydana gelen Banka ve Kredi Kartı Kullanımı, Evden Hırsızlık, İşyerinden Hırsızlık, Otodan Hırsızlık, Dolandırıcılık, Yankesicilik, Bilişim (İnternet Kullanımında Anne, Baba ve Çocuklara tavsiyeler) suçları hakkında farkındalık oluşturulması amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğümüz Ar-Ge Büro Amirliğince yapılan “POLİS DİYOR Kİ…” bilgilendirme çalışmaları kapsamında Banka ve Kredi Kartı kullanımı konulu 60 adet afiş hazırlanmış ve hazırlanan afişler ilimizde bulunan bankamatiklere yapıştırılarak insanları bilgilendirmeye başladık” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.