banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

Peygambere hakaret Birecik’te lanetlendi

Skandal filmle İslam’ın değerlerine hakaret eden zalimler Adnan Menderes meydanında gerçekleştirilen basın açıklamasıyla lanetlendiler

Uhuvvet Der öncülüğünde Birecik’teki sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle ikindi namazına müteakip Adnan Menderes meydanında kadın ve çocukların da katılımıyla gerçekleştirilen kitlesel basın açıklaması Kâmil Güneş tarafından okunan Kuranı Kerim tilavetiyle başladı.

Kuranı Kerim tilavetinin ardından Uhuvvet Der Genel Başkan Yardımcısı Mikail Güneş basın açıklaması yaptı.

Güneş basın açıklamasında; “Tüm Müslümanların kalbini nefretle dolduran bu işin arkasında, dünya emperyalistlerinin düşmanca politikaları yatmaktadır. Bu ahlaksızca hakaretler İslam’a ve Müslümanların kutsallarına yapılan saldırıların en ileri derecesidir. Bu saldırılar İslam düşmanı bu ülkelerin gerçek yüzlerini görülmesidir.

İslam düşmanı bu ülkelere başta Cumhurbaşkanı, meclis başkanı ve hükümet olmak üzere, bütün siyasi partiler, STK’lar ve tüm Müslümanlar bu küstahlara karşı Müslüman Halkın beklediği şekilde tüm girişimlerde bulunmasını bekliyoruz. Zira Halkın Müslüman olan bu ülkede ki Müslümanların yöneticileri üzerinde ki hakkıdır. Biz bu hakkınızı talep ediyoruz” dedi.

Basın açıklamasının ardından Murat Sarı tarafından yapılan dua grup taşkınlık yapmadan sessizce dağıldı.

Muhammed Demirtaş / Birecik / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.